Helsingborg

av | apr 23, 2017 | Inspiration | 2 Kommentarer

Influencer brunch

Igår var en riktig lördagslyxdag. Jag var inbjuden till en brunch på Radisson Blu Metropols restaurang Nellys food etc. här i Helsingborg. Ett hotell som ligger mig lite extra varmt om hjärtat då vi haft våra två första Formskapet designbazaarer där. Då var hotellet ganska nytt i stan och jag kan säga att det är väl värt ett besök.

Jag har aldrig varit på ett liknande event så jag visste inte riktigt vad som väntade, mer än god mat och att mina Formskapetkolleger, Johanna och Lisa, också skulle dit. Jag har funderat mycket kring det där med att vara influencer. Jag  har inte sett mig själv som en influencer i ett större perspektiv, jag gör min grej och blir glad om någon gillar det. Å andra sidan tycker jag att det finns mycket potential i staden jag bor i, Helsingborg, och försöker göra grejer som kan lyftas som positivt i denna staden. Som t ex Formskapet eller ett kvinnligt e-handelsnätverk som jag startade för några år sen. Det senare ligger dock lågt nu, men det var ett spännande år när det var aktivt. Det är konstigt egentligen, jag ser mig inte som en nätverkare heller. Kan tycka det är obekvämt i stora sammanhang och ändå bygger jag på min erfarenhet med en massa nätverkskoncept som jag startat genom åren. Det senaste är ju mina modiga luncher, även om det inte är nätverk i jobbemärkelsen, utan mer ett härligt personligt möte. Jag omvärderar mig, jag är en nätverkare och en influencer.  

Åter till brunchen. Vilken lyx det är att träffa andra grymma kvinnor som bor i samma stad eller har någon koppling till Helsingborg. Det var en mix mellan olika samtalsämnen som Helsingborg, hur den stora bloggvärlden kan se ut och livet i sig. En del av tjejerna har jag haft lite koll på sedan tidigare genom Instagram och bloggar och vissa var helt nya ansikten för mig. Ida-Marie, Annika, Emma, Anna-Malin, Louie, Johanna och Lisa tillsammans med Helen från Visit Helsingborg och Maria från Radisson Blu Metropol, en härlig samling av kvinnor som jag hoppas jag får träffa snart igen.

Sen maten! Alltså brunch måste nog vara den bästa lördagsaktiviteten. Sitta ner och äta mat i lugn och ro och länge med trevligt sällskap. Jag cyklade hem mätt och belåten efter 3,5 timmes härliga samtal och kände att livet är ganska underbart.

2 Kommentarer

  1. Mirre - Sweetwords

    Så trevlig bloggbrunch, samt gillar bilden med cykeln =D

    • Annika

      Tack snälla! Önskar dig en skön onsdag!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Helsingborg Art week - […] ingår i ett litet influensernätverk här i Helsingborg. Vi började träffas i samband med en brunch i våras. I…