Spread your wings

av | apr 12, 2017 | Designprojekt, Inspiration, Slow fashion

Projektet Spread your wings är nu lanserat. En exklusiv skinnjacka jag arbetat med under våren. För mig är de personliga projekten en sorts terapi, att arbeta ut tankar konkret genom händerna är ett sätt för mig att utvecklas. Att fritt få skapa utefter ens livsfunderingar är en förmån som gör mig starkare som både formgivare och människa. Det blir lätt en hårfin linje mellan konst och bruksföremål eller kläder i dessa fall och det är en befrielse att inte behöva välja. Jag tycker det är intressant att göra konceptuella produkter att använda, inte bara hänga på väggen eller visa upp i andra sammanhang.

Av en händelse kom jag över Queens låt idag, Spread your wings, och kände att projektet blev ännu starkare när jag lyssnade på låten. Lyssna på den och in och kika i min portfolio under tiden.

0 kommentarer