POWER OF IDENTITY

av | feb 21, 2016 | Designprojekt, Inspiration

Power-of-identity-1

Att utmana sig själv

Livet alltså. Jag för en ständig kamp mot mig själv om vem jag är, vem jag vill vara och om jag faktiskt duger. En kamp som jag vet jag inte är ensam om, men ändå äter den upp mig bit för bit. För i kampen blir jag bara en liten människa som inte passar in och som trycker ner mig själv ännu mer i jämförelser med andra runtomkring. Denna dumma jämförelse och denna dumma energikrävande kamp. Tänk vilka underverk jag kan göra med all den energin i stället.

Jag började för ett år sen att utforska just ämnet, min identitet, och bestämde mig för att kanalisera den i olika formprojekt. Kanske lite som en egoboost, men även som ett sätt att hitta tillbaka till glädjen i saker som jag brinner för, saker som jag egentligen är bra på, kreativiteten och att styrka min identitet.

Power-of-identity-2

Power of identity

Eftersom mode är ett av mina uttryckssätt skapade jag en accessoar som står för styrka, mod och viljan att släppa taget. Power of identity är en sorts sköld att ställa sig bakom, men även ett attribut som tar plats och syns och som man inte går obemärkt förbi med. Att markera sina axlar lyfter fram en och ger en kaxig framtoning, man tar plats. Inspirationen är även hämtad från en fågel och känslan av att flyga. Att kasta sig ut och våga ge sig ut i det okända och obehagliga.

Power-of-identity-3

Power-of-identity_5

Denna identitetsaccessoar passar även som huvudbonad. En huvudbonad är också ett stark identitetsattribut som ibland kräver lite mod att gå ut i, men förstärker och lyfter fram personligheter.

Power-of-indentity-6

0 kommentarer