Modelejon

av | mar 5, 2017 | Inspiration, Personligt, Slow fashion

Att öva sig

Hjälp! Jag har blivit en sån mamma som letar efter kläder till mig själv, men gång på gång kommer hem med en kasse till min dotter istället. Tur då att jag än så länge får köpa plagg som jag faller för. Och tur för mig att hon älskar allt man kommer hem med. Hon är lite av min stilikon, för jag önskar ofta att många av de coola barnplaggen fanns i vuxenstorlek. För hur man än vänder och vrider på det är det fortfarande lättare att hitta coola plagg med genomgående hållbarhetstänk till barn än vad det är att hitta till sig själv. Hur hållbart det nu är när barnen snabbt växer ur dem, men jag väljer ofta att köpa lite mer kvalitetsplagg som har ett helt ok andrahandsvärde så det är lite lättare att sälja när de inte passar eller skänka utan att skämmas över noppar och söndertvättad passform.

Apropå stilikon så är det ganska intressant att en 2,5 åring vet precis vad hon vill ha på sig ur klädhögen och mixar och matchar utefter vad man älskar snarare än vad som passar ihop enligt en vuxen. Jag älskar det!

Tänker att jag ska bli bättre på att använda systemkameran och testa mig fram så att det känns naturligt att ta bilder. Jag har alltid tänkt att det inte är något för mig, men har bestämt mig att nu ska jag ge det en chans ändå. Det behöver inte bli proffsigt och perfekt. Så njut av mina försök, kanske man kan se en utveckling om ett tag…

0 kommentarer