FORMSKAPET

av | dec 10, 2015 | Inspiration

Design bazaar

151114formskapet©lisawikstrand01Styling Formskapet, foto Lisa Wikstrand

Det händer så mycket kul nu att man knappt hinner med! Tillsammans med Johanna Gartmyr, illustratör och designer, och Lisa Wikstrand, fotograf, har jag dragit igång ett väldigt spännande projekt som vi kallar Formskapet.

151114formskapet©lisawikstrand05Foto Lisa Wikstrand

Vi har länge saknat ett forum för kreatörer och formgivare här där vi bor, i Helsingborg, som man kan växa i och stärkas av både som en kreativ person men även som en entreprenör. Runt omkring oss i Skåne finns så många kreatörer som arbetar på egen hand eller i mindre sammanhang och vi tyckte det var på tiden att samlas till en gemensam kraft. Vår tanke med Formskapet är att vara ett nätverk, erbjuda workshops, föreläsningar och kreativa andrum. Detta ligger förstås lite längre fram i planeringen, men vi kickar igång Formskapet med en design bazaar på Radisson Blu Metropol Hotel här i Helsingborg på lördag. Kom och inspireras, shoppa julklappar eller bara njut av allt fint mellan kl. 11-16 nu på lördag den 12 december!

Vi har bjudit in spännande kreatörer som vi på olika sätt lärt känna främst genom Instagram som kommer från olika delar av Skåne och Köpenhamn. Det här kommer bli så bra! På bazaaren hittar man allt från smycken, prints, växter, textilier, kläder till sötsaker.

151114formskapet©lisawikstrand03Styling Formskapet, foto Lisa Wikstrand

Själv kommer jag sälja kuddar från ett kreativt projekt jag sysslat med under hösten. Jag kallar det Sweet home, ett projekt som handlar om att landa och komma hem, tillbaka till sin grund. Här har jag utforskat en fri kreativitet utan en bestämd riktning som landade i lite olika textilprints. Ett slags återhämtningsprojekt för att hitta tillbaka till kärnan av vad jag drivs av, skapande. Printen är handtryckta på 100 % ekologisk bomull såklart!

151114formskapet©lisawikstrand04Styling Formskapet, foto Lisa Wikstrand

0 kommentarer