En modig lunch

av | feb 13, 2017 | #enmodiglunch, Inspiration, Personligt

Step out of your comfort zone

Att arbeta på egen hand kan bli lite ensamt ibland. För visst finns det en poäng med kafferast och lunchpaus tillsammans med andra. Att få ventilera lite tankar eller bara komma ut ur bubblan som man varit i en stund. Jag har känt ett tag att behovet av att träffa nya människor blir starkare. På nått sätt så har jag intalat mig att jag är något av en ensamvarg, men har kommit fram till att det inte alls är så. Jag är bara lite osäker på hur jag ska göra och har fastnat lite i gamla hjulspår samtidigt som jag intalar mig att jag inte är så intressant. Jag har ett stort sug efter att vara social och fungerar bäst och är som mest kreativ när jag fyller på med social stimulans och gärna så ofta som möjligt. Därför tog jag mod till mig att slänga ut en fråga på Instagram om någon, vem som helst, ville luncha med mig. Poängen är att luncha med någon som jag inte känner så väl eller inte känner alls. För tänk vad spännande det kan vara att möta människor öga mot öga utan krav på att man ska leverera något. Man bara möts, människa mot människa.

Att slänga ut en modig fråga i den okända är ju lite pirrigt, för det gäller ju att det finns någon som är lika modig och nappar på idéen om att luncha med någon man inte känner, i detta fallet jag. Därför blev jag så glad när jag nu kunnat boka in tre luncher redan. Detta ska bli så spännande och jag hoppas få ta del av nya perspektiv på livet genom dessa luncher. #enmodiglunch

0 kommentarer