En modig lunch #8

av | apr 21, 2017 | #enmodiglunch, Inspiration, Personligt

Malin Andersson

Som sagt, Formskapet är en källa till många nya vänner och kollegor. Idag mötte jag upp Malin Andersson, som även hon varit med på Formskapets designbazaar. Dagen till ära gjorde även mitt kreativa bollplank, granne och Formskapetkompanjon, Johanna Gartmyr, oss sällskap. Såklart blev det en lunch på vårt favoritställe Koppi och snacket växlade mellan hur det är att vara mamma till barn i olika åldrar, kreativitet, det svåra med att prissätta sina produkter och tjänster och att man måste lyfta upp sig snarare än att prata ner sig. Så det är bara att bestämma sig för det nu, punkt.

Det var tre kreativa känslosjälar som möttes under en långlunch som gick väldigt fort. De har en tendens att göra det, mina modiga luncher. Jag ser det som en otrolig lyx att få prata om livet på det här viset, helt förutsättningslöst utan krav och måsten. Bara vara här och nu.

Och det där med att hitta gemensamma nämnare med de jag lunchar med är inga problem. Nån gång ska jag och Malin gå en helgkurs i hattillverkning, det ser jag fram emot.

Johanna, som för övrigt tog den superfina bilden på Malins arm, ska få ett eget inlägg vid något tillfälle. Kanske blir det i detta formatet eller på ett annat sätt. Det visar sig helt enkelt, men denna gången ligger frågefokuset på Malin. Det var ju trots allt vår första gemensamma lunch.

Vem är du?
Jag är Malin, typ. Jag är en funderare och en känslomänniska.

Vad drömmer du om?
Jag drömmer om att få uppleva och att vara med mina barn så länge som det är möjligt. Jag drömmer också om att komma vidare med mitt egna företag. En annan stor dröm är att göra vad jag vill, att vara kreativ.

Vad är din drivkraft?
Mina nära och kära, alla vänner och familj. Utan dem hade jag inte varit den jag är. Sen driver kreativiteten mig mer än jag tror.

Vad inspireras du av?
Kreativa människor och människor överhuvudtaget. Jag är väldigt social, men samtidigt blyg.

Vad gör du för att vända en dålig dag?
Jag försöker tänka så positivt som möjligt. Jag är snabb att radera det dåliga och släppa det för att sen bli positiv.

Vilken är din favoritplats?
När allt känns bra. När livet hunnit ikapp mig, då är jag på den bästa platsen.

Vad är ditt livsmotto?
Ta varje dag och uppskatta den.

0 kommentarer