En modig lunch #7

av | apr 10, 2017 | #enmodiglunch, Inspiration, Personligt

Carolin Lindström

Idag mötte jag upp en sprudlande date på Koppi. Härmed utser jag nu Koppi till mitt officiella möteskontor då jag har fler möten inbokade där denna veckan. Av vana föreslår jag ofta det som mötesplats och efter att ha provat lite olika ställen för mina luncher tycker jag faktiskt att det är en okej vana att fortsätta med. Det är ett ställe som fungerar fint att sitta ner och prata i lugn och ro, utan att känna av andras lunchstress. Sen är där en skön atmosfär, de har såklart väldigt gott kaffe och man stöter ofta på någon man känner. Det gillar jag. Såklart går jag utanför min box i bland och föreslår andra ställen med när jag får feeling.

Hur som helst så var dagens lunch inbokad med Carolin. Vi bockade av det formella om barn och sånt snabbt för att sen fokusera på oss. Vi har gemensamma vänner och bekanta på flera håll och förutom det har vi liknande utbildningar i bagaget. Kort och gott fanns det mycket att hinna med under vår timme. Vi pratade om det där med att se och lyfta andras potential och peppa dem till att våga, medan man har svårt att se sin egen potential och styrka. Så det är hög tid att man slutar prata ner sin egen förmåga och istället lyfter fram sin kunskap och sina bra egenskaper och är riktigt stolt över dem. En påminnelse till mig själv helt enkelt. Vi snuddade även vid produktion, trender i företagande och skillnaden mellan att vara designer och konstnär eller hantverkare. Timmen var kort och för att hinna med mycket gick det i ett rasande tempo så det behövs minst en lunch till för att prata vidare om allt, eller hur Carolin?

Vem är du?
Jag är industridesigner som tycker det är kul att kasta mig ut i nya möten.

Vad drömmer du om?
Jag drömmer om att starta eget. Sen drömmer jag om att få bo halva året på Mallorca eller något annat varmt ställe.

Vad är din drivkraft?
Kärleken. Ja, och sen vill jag ha roligt. Jag tycker om att skratta och träffa folk. Sen efter att jag såg filmen, Yes Man, så har jag bestämt mig för att säga ja till saker. 

Vad inspireras du av?
Allt.

Vad gör du för att vända en dålig dag?
Jag tar ett djupt andetag och käkar lite. Det är oftast det som behövs.

Vilken är din favoritplats?
Som mamma så är det med mina barn i famnen. Annars är det Venedig på en uteservering i solen. Det kan också vara när man sitter ner och är kreativ eller att samtala med människor i möten.

Vad är ditt livsmotto?
Yes!

0 kommentarer