En modig lunch #4

av | mar 6, 2017 | #enmodiglunch, Inspiration, Personligt

Lena Brandt Persson

#enmodiglunch är lite som en personlig utvecklingsession för min del. Den ger mig verkligen perspektiv på livet och hjälper mig att pausa från mina invanda tankemönster. På nått sätt hoppas jag ju att det ska stärka mig som den kreativa känslomänniska jag är, göra mig lite mer stark i tron på mig själv och min förmåga. Jag inser ju också att jag inte är direkt ensam om mina tankar om att hitta balans i livet och därför tänker jag att det ger så mycket att prata med människor som man inte annars pratar med och våga vara personlig. Världen blir lite mjukare på det viset. Idag mötte jag upp Lena Brandt Persson som driver Pura of Sweden. Vi pratade om entreprenörskap, e-handel, personlig utveckling och att kasta sig ut och våga. En hel del som vi båda har erfarenhet av på olika vis.

Vem är du?
Numera tror jag att jag är en kvinna som vill väl. Jag vill bidra till att världen ska bli schysst att leva i. Jag vet att känslor smittar och sprider man glädje och schyssthet så sprids det vidare.

Vad drömmer du om?
Jag drömmer om att ha balans i livet. Göra saker som är roligt. Egentligen bara basic saker. Jag vill ha mysigt runtomkring mig, träffa människor, läsa en bra bok, resa och göra kulturella upplevelser. Jag har möjlighet att göra det med, så det är egentligen bara att göra det.

Vad är din drivkraft?
Jag tycker det är roligt att göra affärer. Med det menar jag inte fokus att tjäna pengar utan att komma på idéer och förverkliga dem.

Vad inspireras du av?
Andra människor med energi och ett respektfullt förhållningssätt.

Vad gör du för att vända en dålig dag?
Jag träffar folk, det är det bästa för mig. Det är inte alltid jag behöver prata med någon, utan det kan räcka med att sitta och fika och titta på folk runtomkring.

Vilken är din favoritplats?
Dels är det i Torekov nere vid havet och sen är det i barnbarnens lekrum.

Vad är ditt livsmotto?
Gå i dina värderingars riktning.

0 kommentarer