En modig lunch #2

av | feb 20, 2017 | #enmodiglunch, Inspiration, Personligt

Erika Öberg

En mulen och regnig måndag piggas upp med #enmodiglunch. Idag mötte jag upp Erika Öberg, ena halvan av Aeroteket. Våra vägar har korsats på olika sätt och nu fick vi äntligen tid att sitta ner och prata. Första gången jag träffade Erika var när hon handlade från min webbshop, ANDfair, och jag gjorde en hemleverans då jag tyckte det kändes lite onödigt att skicka inom samma stad. Senare har hon, genom Aeroteket, varit med på Formskapets designbazaar och sålt coola airplants. Det är ju hur häftigt som helst att vi mött varandra på helt olika sätt genom åren för att sen träffas mer på riktigt och lära känna varandra.

Vem är du?
En målinriktad nomad från Hälsingland. Vi har flyttat runt en del innan vi hamnade här i Skåne. Jag har en bakgrund som ekonom, men känner mer för att göra något eget.

Vad drömmer du om?
Att få någon slags balans i tillvaron, både privat och i att driva vårt företag. Att bestämma över sin egna tid och utveckling och få mer tid till att fokusera på vad som är viktigt.

Vad är din drivkraft i livet?
Jag är en rastlös person så förändring är och har alltid varit en stor drivkraft.

Vad inspireras du av?
Jag inspireras av människor som vågar göra annorlunda val i livet, de som inte följer normer.

Resor är en annan inspirationskälla. Speciellt när jag kommer hem och känner av den positiva energin som resan gett, jag är nog aldrig så fylld av nya idéer som jag är då.

Vad gör du för att vända en dålig dag?
Då tar jag hand om mig själv extra mycket, t ex tar en promenad för att tanka energi. Jag gör också saker som jag vet att jag mår bra av.

Vilken är din favoritplats?
Hemma i lugnet, gärna helt ensam. En annan favoritplats som är rogivande är Hälsingland där jag kommer ifrån.

Vad är ditt livsmotto?
Jag brukar tänka – Hur svårt kan det va?

0 kommentarer