Caboclohöst

av | jul 16, 2013 | Brands | 16 Kommentarer

Caboclo autumn 2013

Vi är intresserade av vad ni är intresserade av och därför vill vi ha lite åsikter om vad ni vill att vi ska erbjuda. Just nu kommer vi lägga en order hos vårt favoritskomärke Caboclo med leverans i september. Cabolco är ett spansk skomärke som producerar i Brasilien. Skorna är gjorda av vegetabiliskt garvat läder och sulorna är gjorda av återvunna bildäck. Skorna är superbekväma och blir bara bättre och bättre efter användande. Vi önskar att ni tycker till om modellerna ovan. Vilka modeller blir ni sugna på och vilka storlekar önskar ni? Alla modeller erbjuds i svart eller brunt. Vi kommer inte ta in alla modeller eller färger, men är väldigt nyfikna på vad ni tycker. Många av Caboclos skor är unisex och och därför är det kul om både tjejer och killar har lite synpunkter på modellerna.

SHOE04 finns i storlekarna 35-42
SHOE06 finns i storlekarna 35-44
SHOE10 finns i storlekarna 35-47
SHOE11 finns i storlekarna 36-41
SHOE12 finns i storlekarna 39-45
SHOE13 finns i storlekarna 36-45

Svara gärna i kommentarsfältet eller skicka ett mail till shop@andfair.se med dina synpunkter. Som tack för hjälpen får du en rabattkod med 10 % rabatt vid köp av ett par Cabocloskor till ordinarie pris (giltigt vid ett köp på lagerhållna skor) Lämna mailadress så skickar vi koden till dig.

Tack alla för era åsikter! Ordern är nu lagd och skorna är nu under produktion. Vi gillar skarpt att skorna görs just  nu och just för ANDfair.

Tack på förhand!

16 Kommentarer

 1. JohannaN

  Shoe 04 fastnade jag för, (i svart och strl 39 för mig) Vad kommer utpriserna ligga på ungefär?
  Jättefina skor btw! Spännande och grym design

  • Annika Göth Nilsson

   Tack för hjälpen! Superfina handgjorda skor och priserna ligger på mellan ca 1500-1800 kr.

 2. Emma

  Shoe13! Gärna den storleken du har dem i! 😀

  • Annika Göth Nilsson

   Det visste jag;)

 3. Helena

  Jag tycker Shoe04, Shoe13 och Shoe06 är superfina i svart!
  Jag har också strl 39 😉

  • Annika Göth Nilsson

   Trevligt med många favoriter! Tack för hjälpen!

 4. Maria

  Shoe 10 är jättefin tycker jag! Svart eller kanske brun stl 40 skulle jag nog slå till på. Eller kanske 39, beror ju på lite hur de är. Också jag undrar över priset!

  • Annika Göth Nilsson

   Den är superfin! Priserna ligger mellan ca 1500-1800 kr för otroligt fint handgjorda skor. Just SHOE10 kan kanske hamna på 1500-1600 kr…

 5. Annika

  Hej! Gillar nr 13 skarpt! Strl 39. Pris?
  Kram
  Annika (My Habitation)

  • Annika Göth Nilsson

   Hej!
   SHOE13 är min favorit med;) Kanske har haft dom på mig när vi träffats nån gång? Den ligger runt ca 1700 kr.

 6. ida

  fastnade framförallt för shoe10 i brunt och svart, storlek 37-38 beroende på hur de är i storlek. Även Shoe04 i svart, samma storlek! Shoe 11 ser fin ut men svårt då man inte ser om det är ngn klack eller inte..

  riktigt fina skor!

  • Annika Göth Nilsson

   Tack!
   SHOE11 har inte någon hög klack, har samma sorts sula som de andra skorna (som man knappt kan se heller;) Storlekarna kan man säga är normala, om det nu finns något som är det. Är själv en 39:a och det funkar fint.

 7. Ika

  Gillar shoe10 i ljusbrun, shoe06 och shoe13 är också superfina i svart. Jag har strl 38.

  • Annika Göth Nilsson

   Tack för din åsikt!

 8. Sara

  OM jag ska investera i ett par nya skor i höst så blir det definitivt shoe13 i strl 36 (om de är normala i strl och om du tar in just dem). Priset är inte för högt men jag kanske måste välja mellan skor och andra plagg som behövs i vinter. De är asgrymma så risken är stor att jag klickar hem ett par om de kommer in… Åh så härliga varje dag skor att ha på jobbet om de nu är så sköna som du säger!

  • Annika Göth Nilsson

   Tack för ditt svar!