WORLD FAIR TRADE DAY 2015

av | maj 8, 2015 | ANDfair, Arbetsförhållanden, Erbjudande, Fairtrade

World Fair Trade Day 2015

World Fair Trade Day 2015

Imorgon, lördag, är det World Fair Trade Day då människor världen över sätter fokus på rättvis handel. Initiativet kommer från World Fair Trade Organization, WFTO som ett påtagligt bidrag till att sätta fokus på kampen mot fattigdom och exploatering, klimatförändingar och ekonimiska kriser som påverkar världens mest sårbara befolkning. Vi har tidigare skrivit om World Fair Trade Day här och här.

För ANDfair är medmänskligheten viktig och därför värnar vi mycket om produkter som är producerade under rättvisa förhållanden, certifierade som icke-certifierade. Vi klär upp oss i klänning och firar World Fair Trade Day lite extra under helgen och erbjuder 20 % rabatt på ALLA klänningar hos ANDfair. Använd koden WORLDFAIRTRADEDAY2015 i kassan och fira med oss! Erbjudandet gäller till och med söndag den 10 maj.

Vi tipsar lite extra om Twenty Times dress från Kowtow, en perfekt klänning till skolavslutning eller sommarfest. Producerad i skön ekologisk och Fairtradecertifierad bomull.

KOWTOW-Twenty-Times-Dress_011_hours-print

 

Var med och fira World Fair Trade Day, sprid det i dina sociala medier och använd hashtaggen #FairTrade och #WFTDay och handla schysst. Tillsammans kan vi göra stora skillnader för många människor.

Trevlig helg!

0 kommentarer