VÅRENS SCHYSSTA SANDALER – NYHETER FRÅN CABOCLO

av | maj 6, 2014 | Nyheter

Caboclo-Sandal_26-4

 

Caboclo-Sandal_05-3

 

Vårens schyssta sandaler

Äntligen har Caboclos schyssta sandaler hittat till ANDfair. Handgjorda sandaler producerade av enskilda skomakare och hantverkare i Brasilien. Caboclo är ett spanskt varumärke som har hela sin produktion i Brasilien. I stället för traditionsbaserade kollektioner erbjuder de ett återkommande sortiment och adderar modeller allt eftersom.

För denna våren testar vi tre nya modeller och två av dem hittar du i shopen redan nu tillsammans med andra fina skor från Caboclo. Det sista paret inkommer senare i maj, så håll utkik även efter dem.

I shopen finns två par kvar från förra året, båda i samma modell och i storlek 40. De kan man fynda till ett riktigt bra pris, så passa på och klicka hem dem innan någon annan gör det och var redo när sommaren gör sitt efterlängtade intåg.

Både Caboclos sandaler och skor är gjorda av kromfritt läder med sulor av återvunna bildäck. Spana in detta Youtube-klipp där man får en inblick i deras koncept och historia. Caboclo erbjuder schyssta sandaler och skor till både ursprung och utseende. Vi gillar dem skarpt!

0 kommentarer