UTFÖRSÄLJNING

av | sep 6, 2015 | ANDfair, REA

ANDfair

Nu är den igång, den stora utförsäljningen. Tack alla ni som kom igår och kickade igång den stora utförsäljningen! Vill nog påstå att det var det bästa öppna showroom någonsin med fullt hus, kaffe och babbel i en enda röra. Sånt gillar jag!

ANDfair-APRILLAPRILLEn liten bonus som vi kom på kvällen innan var att Johanna från Aprillaprill skulle sälja sina fantastiska print där hon just nu skänker 50% av summan till UNHCR, FN:s flyktingorgan. För den stora flyktingkatastrofen som rapporteras om dagligen i medier har väl inte undgått många? Ni som inte hade möjlighet att köpa dessa fina prints på plats igår har möjlighet att köpa dem via Johannas webshop.

AiayuDet finns en del guldkorn kvar i utförsäljningen, som t ex Aiayus stickade plagg. Favoriter och rena investeringar om ni frågar mig. Kvaliteten är otrolig och designen är tidlös.

ANDfair-AnnikaJag säger tack och shoppa nu på! Lagret ska vara tomt och utförsäljningen håller på i begränsad tid. Dessutom är den i full gång redan för beställningarna droppar in titt som tätt. På återseende!

0 kommentarer