PORTFOLIO

Inredning kontor

Inredning av CM Byggkonsults kontor på Springpostgränden 3 i Helsingborg. Jag skapade ny planlösning för lokalen, arbetade fram material på golv och valde väggfärger. Dessutom stod jag för inredning av lokalen, beställde och förmedlade möbler från möbelproducenter. Jag har även modellerat en 3D modell av kontoret.

Konceptet var att arbeta fram en lokal som känns hemtrevlig och samtidigt professionell. Det ska kännas njutbart att befinna sig på kontoret. Därför skapade jag en loungedel i mitten av lokalen som fungerar som mötesplats, väntrum och avkoppling. Jag arbetar med långsiktig hållbarhet och valde därför att arbeta med ekologisk väggfärg, naturmaterial och närproduktion. Bordet i matrummet specialritade jag för att passa in i rummets storlek. Det producerades sedan av en lokal snickerifabrik. Kontorsmöblerna är befintliga sedan tidigare, men övrig inredning är svenskproducerad av hög kvalitet.

Kunden är i fokus vid mina inredningsuppdrag och därför är det viktigt att företaget och dess företagskultur följer med i det visuella uttrycket.

Foto: Ateljé Lena