Nyheter oktober

av | okt 11, 2013 | ANDfair

organic_oil_co_body_oil_balancing_energizing

 

The Organic Oil Co.

Det händer mycket för ANDfair. Just nu är vi mitt uppe i Fairtrade fokusveckorna där vi hittar på lite olika roliga saker som uppmärksammar produktmärkningen Fairtrade, kolla in här för mer om det.

Vi har även fått in lite nya produkter i vårt sortiment. Bland annat The Organic Oil Co. som gör naturlig hudvård av ekologiska och etiskt producerade oljor. Oljorna görs i The Organic Oil Co. egna hudvårdsverkstad i hamnen i Malmö. Äkta hantverk med kvalitet, ansvar och kreativitet som ledord. Fantastiska oljor i otroligt fina förpackningar.

På grund av att vi ökar produktbredden och därmed prisbredden är vi tvungna att justera lite i våra köpvillkor. Från och med nu kostar frakten 39 kr inom Sverige, men handlar du för 500 kr eller mer bjuder vi på frakten. Bor du i Helsingborg eller har vägarna förbi kan du fortfarande välja alternativet ”Hämta själv”. Skicka ett mail så vi kan avtala tid för det.

ANDfair firar även 6 månader denna helgen och det gör vi med att erbjuda 20 % rabatt på valfri vara. Uppge koden andfairhurra i kassan, gäller t o m söndag den 13 oktober. Så passa på att klicka hem en av dina favoriter som du spanat på!

0 kommentarer