NÄR DET ÄR DAGS FÖR FÖRÄNDRING

av | aug 25, 2015 | ANDfair

Change is good

Att tänka om

Nu är det dags för förändring. Jag håller av ANDfair så otroligt mycket, vi har hängt ihop i två och ett halvt år och i tanken i snart fyra år. Det är med stor sorg, men ändå hopp om en framtid som beslutet om att lägga ner ANDfairs webshop är taget.

Det har varit en spännande resa som börjat som ett litet frö och en förhoppning av att förändra världen en liten bit. Jag längtade efter att arbeta med mode som var producerat under schyssta villkor och som var bra både för mig, för de som arbetade med det och för miljön. Erfarenheter, upplevelser och personliga värderingar ledde till ANDfair som en webshop, vilket inte var helt självklart från början, men en start för något större. Tyvärr har jag känt att jag kommit längre ifrån kärnan av vad jag brinner för då mycket har handlat om att få själva webshopen att fungera och jag har känt mig låst i arbetet kring den.

Jag är nöjd och stolt över att ANDfair är en butik med unika varumärken där vi i vissa fall har varit de första i Sverige att erbjuda dem och i andra fall även de första i Europa. Så stolt man blir sen när man ser dem poppa upp i butiker runtomkring i både Sverige och Europa. Även om jag inte kan ta åt mig äran helt för det arbetet, så har jag ändå varit med och påverkat och det känns ganska härligt.

Eftersom varumärket ANDfair är min lilla darling och jag inte är redo att släppa taget om det än förvandlar jag den nu till en livsstilsblogg som fortsätter att upptäckta och utforska hållbart mode och inspirera till en mer hållbar livsstil. Här vill jag samla modeinspiration, tips, uppdatera vad som händer inom sustainable fashions olika områden, saker jag inspireras av inom mode, konst, design och inredning och små glimtar ur mitt liv. Jag hoppas att ni vill följa med mig i denna förändring och jag vill även passa på att tacka för allt stöd jag fått genom åren och alla härliga kunder. Ni är guld värda!

Som en liten final kommer ANDfair kicka igång en utförsäljning som startar med ett sista öppet showroom på Söderköpingsgatan 8 i Helsingborg lördagen den 5 september kl. 11-15. Det är då tillfälle att fynda bland fantastiska kläder producerade med omtanke för både människa och miljö. Därefter startar utförsäljningen i webshopen så att alla ni som inte har möjlighet att komma till Helsingborg också får del av detta fantastiska erbjudande.

Nu börjar ett nytt kapitel, vi ses!

Stor kram Annika

Ps. Ni kan fortfarande följa mig på Instagram under namnet @andfairinspiration

0 kommentarer