MUSIKHJÄLPEN 2013

av | dec 10, 2013 | ANDfair

The-Baand-Jezebel-trousersANDfair skänker 100 kr för varje såld topp

Under denna veckan skänker vi 100 kr för varje såld topp till Musikhjälpen 2013. Musikhjälpen är ett insamlingsevent som livesänds i radiokanalen P3 och på SVT. Insamlingen går ut på att lyfta en undangömd humanitär katastrof.  Årets tema är Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet. Att minska mödradödligheten är ett av FN:s milleniemål och än är det en bit kvar. Läs mer om årets tema här.

ANDfairs mål är en mer rättvis värld där alla har samma rättigheter. Visst kan det låta lite klyschigt, men vår önskan är att alla ska ha möjlighet att försörja sig och sin familj, skicka sina barn till skolan och rätt till den sjukvård som behövs. Vår önskan är främst att arbeta med business på detta viset, att jobba med hållbart mode där de som arbetar i hela produktionskedjan får en värdig lön för det arbete de gör och på så sätt en tryggare framtid. För vi tror det är nyckeln till en mer rättvis värld, men eftersom alla inte har samma rättigheter i dagsläget väljer vi att stötta Musikhjälpen så att unga tjejer får hopp om en framtid.

Har du funderat på att köpa en topp från oss passar det extra bra just denna veckan. Toppar som är producerade under miljö- och socialt ansvar och där 100 kr skänks till Musikhjälpen i kampen för att minska mödradödligheten, dubbelt upp helt enkelt! Perfekt julklappsshopping.

Vi är alla människor med drömmar.

0 kommentarer