KOWTOW SS15

av | apr 7, 2015 | Nyheter

Kowtow SS15Äntligen har nyheterna från Kowtow landat hos ANDfair. Riktigt fina plagg producerade av ekologisk och Fairtradecertifierad bomull av hög kvalitet. Denna säsong har vi bland annat fått in deras fantastiskt sköna leggings igen. Riktigt populära, så passa på, de har nästan sålt slut redan.

Kowtow-building-block_boat-neck-dress_010_promo

Något som känns extra vårigt är randiga plagg. En riktig höjdare är Boat neck dress som andas sol, hav och känns nästan lite fransk. En skön basklänning i rak modell med Kowtows klassiska snitt i form av twistade sidsömmar och droppad nederkant bak.

Kowtow-building-block_function-piece_018_promo

Denna säsong har vi även tagit hem ett av Kowtows signaturplagg. Function piece är både en topp och en kjol. Ett multifunktionellt plagg som ger en cool twist till vårgarderoben. Som topp har den extra långa ärmar och en vid hals. Som kjol knyter man ärmarna runt midjan och får en unik look.

KOWTOW-Twenty-Times-Dress_011_hours-print

Twenty times dress är en fantastiskt fin klänning som är både romantisk i snittet, men coll och kaxig i mönstret. En rak modell med väl genomarbetade, plisserade ärmar.

Kowtow-Never-Bored-Dress_007_promo

I vår får vi inte nog av klänningar. Never bored dress är en klänning i oversize modell. Med ett coolt grafiskt print både fram och bak är detta ett statementplagg.

0 kommentarer