Konstutställning 2020

av | apr 13, 2020 | Designprojekt, Erbjudande

Inför denna påsken hade jag kastat mig ut och bestämt att jag och min pappa skulle köra en gemensam liten konstutställning på Österlen. Jag tyckte nog det var lite modigt av mig att bestämma det utan att blinka och utan att egentligen inte ha något konkret att ställa ut. Jag tänkte att det löser sig, annars hade jag fått fokusera på Andfairs sjalar som i sig är ett enda konstprojekt. När jag väl började jobba ihop vad jag skulle ställa ut så bestämde vi oss för att ställa in utställningen på grund av rådande världsläge. Som tur var hade vi inte hunnit göra en massa reklam innan så det har inte blivit så mycket merjobb.

Jag har snarare känt mig väldigt lugn och ledig och tempot har dragits ner rejält. På ett sätt känns det som att omvärlden och jag har hamnat lite i samma lugna tempo. Jag vet inte om det är jag som taggat ner eller omvärlden som gått in i mitt tempo. Hur som så känner jag är det är en ganska skön tid just nu (medveten om att det kanske är en provocerande tanke för vissa). Vi vet inte vad som händer under morgondagen och det är nog sunt att inte planera och planlägga livet fullt ut, även om det kändes lite snopet när hela våren bokades av inom loppet av bara några dagar.

De nya verken sparar jag på ett tag till, det kommer ju förhoppningsvis fler tillfällen. Istället bestämde jag mig för att köra ett litet påskerbjudande på Andfairs sidensjalar. För på något sätt så symboliserar dessa sjalar allt vi står i just nu, livets kaos och känslomässiga berg och dalbana. Men också friheten och lättheten som sidentyget utstrålar.

 BEAUTY BEYOND THE CRACKS

Stanna upp, se dig runt omkring och andas. Det vackra finns även i det trasiga, det som krackelerar. Det är genom sprickorna som vi börjar se klart. Det är sprickorna som skapar karaktär och visar spår av liv och gör allt lite mer levande. Det är också sprickorna som knyter samman och bildar en helhet och ett nätverk som sluter upp och sluter in.

 BROKEN BUT COMPLETE

Livet fylls på med pusselbitar och varje del räknas. Även när livet är upp och ner och ingen bit sitter på rätt plats eller ens passar ihop. För allt räknas, även det som blir fel eller inte passar in. För vad är det som är rätt eller fel egentligen? Att foga samman alla dessa udda delar av livet skapar den helhet som leder oss vidare på vår upptäcksfärd.

Under påsken och hela april ut så går det att köpa dessa sjalar för halva priset 850 kr inkl frakt inom Sverige ( ord. pris 1700 kr). Erbjudandet gäller bara vid mailbeställning och swishbetalning. Maila annika(a)annikagoth.se med adress och invänta bekräftelse och betalningsinformation. Jag skickar sjalarna så fort betalningen kommit in. Perfekt att ge bort till en vän som behöver lite extra uppmuntran just nu. Eller knyta runt din egen hals som en påminnelse om hur värdefull du är, bara för att du är just du.

0 kommentarer