JUL2013

av | dec 16, 2013 | ANDfair, Erbjudande

jul2013

Nu är julen snart här,  shoppa dina sista julklappar hos ANDfair. Passa på att klicka hem dina favoriter senast den 19 december kl. 12 så du säkert har dem innan julafton. Obs! endast inom Sverige. (Gäller tyvärr ej korgarna då de skickas via Schenker Privapak, som tar någon extra dag). Bor du i närheten av Helsingborg har du möjlighet att shoppa fram till den 23 december, om du väljer att hämta själv förstås. Skicka ett mail (shop(a)andfair.se) så avtalar vi tid för avhämtning.

Nu är det ungefär en vecka kvar till julafton, därför har vi lite extra bra julerbjudanden på lyxiga favoriter att lägga under granen. Just nu får man 30% rabatt på utvalda accessoarer, erbjudandet gäller t o m tisdag den 17 december kl. 12. Använd koden jul2013 så dras rabatten i kassan innan betalning. Kika även in i morgon för att se vad som händer då.

För allas trygghet i julshoppandet har vi som vanligt 14 dagars öppet köp och dessutom har vi extra bytesrätt på alla decemberköp t o m den 7 januari. Kolla in vad som gäller för returer här.

0 kommentarer