JohannaN

av | aug 9, 2013 | Brands

johannan-logo-RGB

 

Vi är glada över att kunna erbjuda höstens första nyhet idag. Vi utökar sortimentet med schyssta och coola smycken i mässing från norrländska JohannaN. Smyckena från JohannaN produceras av skickliga hantverkare i Thailand där resurserna av zink och koppar finns, dessa två material som skapar mässing.

Bakom JohannaN står Johanna Nilsson som har stor erfarenhet av hållbarhet, rättvis handel och slow fashion. Slow fashion står för motsatsen till fast fashion och handlar om att göra medvetna modeval och värdera kvalitet. Det handlar även om att hylla den personliga stilen i jämförelse med att följa korta trender slaviskt. Slow fashion handlar om att sakta ner och hylla mode när det är som bäst. Vill du veta mer om JohannaNs tankar om slow fashion vill vi tipsa om sidan Slow Fashion by JohannaN där du även kan signa upp dig för ett nyhetsbrev om just slow fashion.

JohannaN har även en egen webshop där du kan handla hela sortimentet av JohannaNs vackra smycken och dessutom böcker om hållbart mode. Ett bra tips om du är sugen på att fördjupa dig inom ämnet eller bara är sugen på att veta lite mer om just hållbart mode.

0 kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ny återförsäljare: AndFair.se | JohannaNJohannaN - [...] Såhär fint introducerar de oss i sin blogg: [...]