Barnkalas på Sofiero

av | maj 9, 2017 | Personligt

Söndagsutflykt

2017 är året vi ska njuta mer. Efter ett år av renoveringskaos, snudd på utbrändhet och alldeles för lite tid till att bara vara så prioriterar vi om. Tänk att det ska behövas ett kaosår för att man ska inse att det inte finns några måsten. I helgen passade vi på att åka till Sofiero för att gå på barnkalas. De öppnade upp de kungliga lekstugorna för säsongen med pyssel, korv, lek och sagostunder. Dottern stornjöt och var helt trollbunden. Den egenpysslade kungakronan som följde med hem var en dunderhit och har använts flitigt sedan dess.

Sofiero är ett fantastiskt ställe. På väg ut från parken smet jag förbi Orangeriet som hade en liten utställning om Kokedama, som är en japansk mossboll. Växter beklädda med mossa runt. 

Hela Sofieros park är underbar att strosa runt i. Än var det lite tidigt för rhododendronblomningen, men om nån vecka kommer hela parken bada i fantastiska färger. Vi får nog åka dit snart igen och bara gå runt och njuta. Och det slog mig verkligen att man lätt kan hämta kraft och inspiration i allt det vackra som våren ger. Maj har verkligen visat sig från sin bästa sida ( trots ett litet bakslag av hagel i morse) och jag känner att jag börjar få tillbaka krafter som varit som bortblåsta under ett väldigt bra tag. För mig är det superkrafter som gör mig otroligt kreativ, effektiv och jag får ett fantastiskt starkt behov av att skapa.

0 kommentarer