ANDfair FIRAR 1 ÅR

av | apr 10, 2014 | ANDfair, Erbjudande

ANDfair firar 1 år

ANDfair firar 1 år

ANDfair firar 1 år och vi klarade det! Att det redan har gått 1 år sedan ANDfair öppnade känns nästan lite ofattbart. En spännande resa som skapat kontakter över hela världen. För ANDfair handlar inte bara om att sälja kläder, ANDfair handlar om att skapa öppenhet och möjlighet. Vi tror fortfarande att alla människor bär på drömmar var vi än bor vare sig vi kämpar för att få vardagspusslet att gå ihop här i Sverige eller vi jobbar som underbetalda sömmerskor i Asien.

ANDfair kom till av en längtan efter att erbjuda mode som är skapat med ansvar för människor och miljö. Det gick inte att blunda för verkligheten längre. Att bländas av vackert mode är inte fel, men så fort man börjar skrapa på ytan inser man att det inte är jag som kund som betalar det dyra priset, det är de som finns i produktionen som betalar det högsta priset.

För att fira ANDfairs ettårsdag erbjuder vi 20 % rabatt på hela sortimentet ( gäller ej presentkort). Använd koden firaANDfair i kassan så dras rabatten. Erbjudandet gäller t o m söndagen den 13 april.

Tack för att ni varit en del av denna resan och vi hoppas ni vill följa med ANDfair ett år till. Ert stöd uppskattas otroligt mycket och vi hoppas ni vill fortsätta att handla hos oss och tipsa vänner och bekanta om ANDfair så att vi kan utvecklas och växa så att hållbart producerat mode blir till en självklarhet för många fler.

0 kommentarer