Mitt namn är Annika Göth Nilsson, formgivare och kreatör. En kreativ själ med en förkärlek för mode, identitet, hållbarhet och att skapa med händerna. Jag arbetar som frilansformgivare, visionär kreatör och konstnär. Jag åtar mig projekt inom mode, produktdesign, grafisk formgivning, 3d modellering och konceptutveckling. Med erfarenhet från textil- och klädbranschen kan jag erbjuda både design och produktutveckling av kläder och inredning, samt vara ett stöd i kontakten med leverantören. Jag arbetar både med textila produkter, accessoarer och design av inredning och möbler. Man kan även anlita mig för projektledning inom olika kreativa områden. Jag är en praktisk, handlingskraftig och drömmande visionär som gärna delar med mig av generöst peppande till min omgivning och de jag arbetar med.

Mina uppdragsgivare är inredningsföretag, modeföretag, kommun, privatpersoner och mitt eget behov av att skapa projekt som formas efter mina behov av att uttrycka mig. Jag har en bred erfarenhet av olika arbetsområden som att följa en produkt från idé till slutkund, där arbetet ofta innefattar brainstorma, produktutveckling och formgivning, leverantörskontakter och försäljning.

Mig kan man även anlita om man behöver en creative director som samlar och för ett designteam framåt mot nya höjder. Jag är en stark konceptutvecklare som har ett öga för att se både trender, sammanhang och personers potential.

Jag inspireras av hantverksskicklighet och material i kombination med moderna uttryck och fokuserar gärna på produkter med självklart hållbarhetsfokus.

Kontakta mig gärna för samarbeten, annika(a)annikagoth.se